AS Hoolekandeteenused tahab rajada Raplasse erihoolekande teenusekohad

AS Hoolekandeteenused tahab rajada Raplasse erihoolekande teenusekohad psüühilise erivajadusega inimestele. Rapla vald püüab leida alternatiivseid asupaiku esialgu väljapakutuile.

AS Hoolekandeteenused on esitanud detailplaneeringu algatamise taotluse kahele maaüksusele Rapla linnas – aadressidel Piiri tn 3a ja Põllu tn 3. Mõlemad asuvad Rapla linna edelaosas Veneküla nime all tuntud piirkonnas.
Hoolekandeteenuste kommunikatsioonijuht Ave Lillemäe selgitas, et erihoolekande arengukava 2014–2020 arengusuundadest lähtuvalt keskendub sotsiaalministeerium erivajadusega inimeste kaasamisele kogukondadesse. AS-i Hoolekandeteenused mõte rajada uusi erihoolekande teenusekohti ka Raplasse toetub Lillemäe selgitusel eelkõige sellele, et klientide hulgas on inimesi, kes on pärit Raplamaalt, sealhulgas mitmed neist Mõisamaa hooldekodust, mille nad sulgesid. Need inimesed soovivad kolida tagasi oma maakonda.

Vivika Veski / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Erihoolekandeasutus rajatakse Uuskülla AS Hoolekandeteenused on kavandanud luua Raplasse 30 ööpäevaringset teenusekohta ning selle tarbeks ehitada vajalikud hooned. Eelmisel reedel, 28. ...
Kuidas käituda psüühilise häirega inimesega? Märtsikuust avab AS Hoolekandeteenused Raplas kümme uut kogukonnas elamise teenusekohta psüühilise erivajadusega inimestele, mis tähendab, et kümme ps...
Raplasse tuleb kümme teenusekohta psüühilise eri... Tänavu märtsikuus avab AS Hoolekandeteenused Raplas kümme uut kogukonnas elamise teenusekohta psüühilise erivajadusega inimestele, kes vajavad oma iga...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga