11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSVibuklubi Ilves sai Viljandis kaksikvõidu

Vibuklubi Ilves sai Viljandis kaksikvõidu

Möödunud nädalavahetusel toimusid Viljandis vibuspordi Eesti sisemeistrivõistlused. Vibuklubi Ilves tõi sportvibu naiste klassis uhkusega koju kaksikvõidu – Siret Luik ja Reena Pärnat. Mõnevõrra üllatuslikult kuulus seekord kuld Luigele ja hõbe Pärnatile.

Eelringis Ilvese naised ei säranud. Eelringi võitis eelmise aasta Eesti meister Laura Nurmsalu. Duellides olid aga Pärnat ja Luik mõlemad heas hoos ja kohtusid lõpuks omavahel kullafinaalis. Pronksmedal läks Viljandi laskurile Maris Tetsmannile.
Hõbeda saanud Pärnat kommenteeris pärast võistluse lõppu: “Tegelikult olen tänase päevaga rahul. Hommik ei alanud hästi, aga suutsin oma laskmist muuta ja lasin duellides tunduvalt paremini kui eelringis. Olen rõõmus, et kulla sai just Siret.” Kulla võitnud Luik ütles aga: “Tundsin ennast kindlalt ja mõtlesin, et kui tahan võita, siis täna on selleks hea päev. Õnnestus!”
Meeste poolelt oli tugevaim ilveslane Aivo Agu, kes langes konkurentsist veerandfinaalis ja sai seitsmenda koha. Noorteklassides teenis Karl Kivilo kadettide hõbemedali. Kahjuks kadettide neidude favoriit Triinu Lilienthal osales võistlusel üsna kõrge palavikuga ja enda tegelikke võimeid seetõttu realiseerida ei suutnud. Tulemuseks oli tihedas konkurentsis napilt neljas koht. Samas klassis võistelnud Marta Kaunis sai üheksanda koha. Kadri Lilienthal sai naisjuunioride hulgas neljanda koha.

Raplamaa Sõnumid
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest