9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Audentese üle võidupunktid kirjas, jätkub Triobet BBL Play-Off

FOTOD: Audentese üle võidupunktid kirjas, jätkub Triobet BBL Play-Off

19.veebruaril võõrustas AVIS Rapla Audentese Spordigümnaasium/ Noortekoondist. On selge, et koduväljaku eelist omanud AVIS Rapla oli selles paaris kindel favoriit.

Esimesel poolajal püsisid Audentese noored mängumehed siiski hästi raplakatel kannul. Poolajaks lahutas meeskondi 8 silma. Kolmandal veerandil pani AVIS Rapla oma paremuse kindlamalt maksma ja jõuvahekorrad said paika. Hea meel on tõdeda, et ka AVIS Rapla poolel said rohkelt mänguaega meeskonna nooremad mängumehed. Kohtumise lõppskooriks kirjutati 94:76.

Numbriliselt edukaima partii tegi AVIS Rapla särgis Thomas van der Mars 20 punkti ja 10 lauapalli. Veel viskasid kahekohalise punktisumma Indrek Kajupank 17 silma, Martin Paasoja 14, Sven Kaldre 12 ja Kristjan Voolaid 11 punkti. Eksimatult kaugviskeid tabanud pesamuna Marek Ruut tõi meeskonna kontosse 9 punkti.

Juba esmaspäeval võtab AVIS Rapla suuna Läti poole, et valmistuda Triobet Balti liiga 1/8-finaali korduskohtumiseks BK Jekabpilsi meeskonnaga. Otsustav mäng, mis võib viia ajaloolise edasipääsule veerandfinaali, toimub 23.02. kell 18:30. Teatavasti on AVIS Raplal kodusest mängust ees + 14 punkti.

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare