FOTOD: Vabariigi aastapäeva tähistamise põhirõhk langes Kärule

1

Eesti vabariigi 98. aastapäeva tähistati kõikjal Rapla maakonnas. Sündmuste põhirõhk langes 24. veebruaril Kärule, kus aastapäeva tähistamine Kaitseliidu Rapla maleva eestvedamisel kõige põhjalikumalt ette võeti.

Veel enne seda asetati pärjad Rapla kirikuaias asuvale Vabadussõja monumendile.
Kõik algas aga päikesetõusul. Samal ajal, kui ETV varajases otseülekandes tõmmati sinimustvalge trikoloor Pika Hermanni torni tippu, heisati lipud ka mitmes paigas Rap­lamaal. Päike tõusis Raplas kell 7.34. Varahommikul oli lipuheiskamistseremoonia näiteks Kohila Vabadussõja ausamba juures, Käru vallamaja ees ning Rapla kultuurikeskuse esisel väljakul.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

 

uuemad vanemad enim hinnatud
Rudolf Raikka
Külaline
Rudolf Raikka

Raplamaa Sõnumid on langenud rosolje kaussi.Ükskõik kuhu klikid-esileht,uudised,artikkel,arvamus,persoon igalpool on sama.Õnneks kuulutused on iseasi e.ostan müün vahetan on omavaheline asi.Kahjuks Maalehes on samasugune jant!