Rapla valla aukodanikuks nimetati õpetaja Mihkel Kukk

mihkel kukk

Rapla tähistas läinud reedel esmamainimise 775. ja valla 125. aastapäeva. Selleks puhuks oli Sadolini spordihoonesse kokku kutsutud terve vald, tulnuid oli tuhande ringis.

Pidulik sündmus juhatati sisse hümniga, mille eestlaulja oli Rapla poistekoori laulja Aleksander Kerner. Aastapäevakõnedega astusid üles vallavolikogu esimees Tarmo Lukk ja vallavanem Ilvi Pere, tervitajaid oli tulnud nii lähedalt kui ka kaugelt.
Kohal oli Nurmijärvi esindus Soomest, kellega on koostööd tehtud ja sõbrasuhteid hoitud viimased 25 aastat. Õnnitlejate hulgas olid Riigikogu kultuurikomisjoni liige Laine Randjärv, linnade liidu tegevdirektor Jüri Võigemast, maavanem Tõnis Blank, ROL-i juhatuse esimees Margus Jaanson ja naabervaldade juhid.
Ühtlasi tänati valla teenekamaid kodanikke ja Rapla sai juurde uue aukodaniku – tiitli pälvis igati teenitult EELK Maarja-Magdaleena koguduse õpetaja Mihkel Kukk. Autasustamise helitausta eest oli hoolitsenud Thea Paluoja, tunnustamise signatuurid kandsid ette Rapla laulustuudio lauljad Kertu ja Kadi Poom.
Õhtu naelaks kujunes Rapla kultuurikeskuse noortenäiteringi esitatud Mart Kivastiku „Eesti asi“, mille lõppedes saal tänas püsti seistes. Peo lõpetas ansambel Smilers.

Tõnis Tõnisson / foto: Jaak Kadarik
Loe pikemalt 2. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Rapla valla aukodanik – Heiki Kraam Varem kuulusid Rapla valla aukodanike nimistusse peaasjalikult kultuurivaldkonnas silma paistnud inimesed, aga tänavu lisandus sellesse nimekirja ka ü...
Õpetaja Mihkel Kukk usub kindlalt, mida räägib Nädal tagasi, 9. märtsil sai meie Rapla Maarja-Magdaleena kiriku õpetajal, Raplamaa auväärt kodanikul Mihkel Kukel täis 60 tegusat eluaastat. Tänavu t...
Kuhu oleme teel? Küsinud kord mandrimees talle vastu tulnud hiidlaselt: „Kuhu see tee ka viib?” - „Tee ei vii kuhugi,” vastanud hiidlane, „ikka ise tuleb minna.” Et ad...