Raplamaa artistid tegid žürii silmis puhta töö!

eesti laul

Laupäeval elasid paljud Raplamaa inimesed kaasa kahele noormehele – Jüri Pootsmannile ja Mick Pedajale. Mõlemad esindasid maakonda väga edukalt ning Jürit võib kevadel näha Stockholmis!

Eesti Laul 2016 finaalsõul läks mõlemal meie maakonna noormehel väga hästi, arvestades, et värske superstaar Jüri Pootsmann läheb Eestit esindama Stockholmi Eurovisionile ning Mick Pedaja sai paljudelt žüriiliikmetelt maksimumpunktid ja kokkuvõttes väärika neljanda koha. Žürii kaks lemmikut olidki just Jüri ja Mick, kes enne publikuhääletuse selgumist olid vastavalt esimene ja teine.

Mariliis Vest / foto: Piret Linnamägi
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Avandi, Pedaja, Birgiti pere ja Pootsmann. Jüri P... Raplamaa inimeste südameis on rõõm ja uhkus. Meie mees võitis Eesti Laulu võistluse. Kui meie mees Märt Avandi selle Saku suurhalli laval välja ütl...
Mick Pedaja, atmosfäärid ning suured ja laiad k... Taban Micku tema kõige loomulikumast keskkonnast – parasjagu harjutab ta Rapla kultuurikeskuse kammersaalis järgmise päeva live-esinemiseks.  Enne jut...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga