Raplamaa haigla saab uue juhi

Reedel, 11. märtsil kogunenud SA Raplamaa Haigla nõukogu otsustas kutsuda tagasi senise haiglajuhi Aivar Toominga ning nimetada uueks haiglajuhiks dr Kaire Aadamsoo.

Raplamaa haigla asutamislepinguga sätestati haigla eesmärgiks jätkusuutlik tegevus üldhaiglana ning eriarstiabi pakkumise säilitamine elanikonnale, sh ambulatoorses osas vähemalt asutamise hetkel pakutud 16 arstlikul erialal.
Ligi aasta jooksul on Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga võrgustunud Rapla haiglas suurendatud ambulatoorsete erialade valikut ja kaasatud täiendavalt arste, kuid samal ajal on haigla majanduslik olukord muutunud veelgi keerulisemaks. 2015. aasta lõpetas haigla kahjumiga. Seetõttu tegi Regionaalhaigla ühe asutajana nõukogule ettepaneku määrata ajutiselt haigla juhatajaks Regionaalhaigla esindaja, kelle ülesandeks oleks haigla tegevuskulude saneerimine ja tõhusama koostöö ülesehitamine mõlema haigla vahel.
Haigla uueks juhatajaks valis nõukogu pikaajalise juhtimiskogemusega Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku juhataja dr Kaire Aadamsoo. Dr Aadamsoo täidab Raplamaa haigla juhi ülesandeid saneerimisperioodil, jätkates samal ajal ka Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku juhtimist. Pärast saneerimisperioodi lõppu kuulutab nõukogu Raplamaa haigla juhi kohale välja uue konkursi.

Raplamaa Sõnumid

Samal teemal

ROL ja Rapla vald jagavad maid Esmaspäeval otsustas SA Raplamaa Haigla nõukogu anda osa haigla territooriumi hoonestusõigusest üle Raplamaa Omavalitsuste Liidule, mitte Rapla vallal...
ROL-i täiskogul räägiti Omnivast ja Raplamaa haig... Raplamaa Omavalitsuste Liidu täiskogul möödunud neljapäeval olid peamised teemad uus postiseaduse eelnõu ning SA Raplamaa Haigla tegevused ja nende to...
Raplamaa haigla uus juht käis omavalitsusjuhtide e... Eelmisel nädalal peetud Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) täiskogu istungil tutvustas ennast ja oma plaane Raplamaa haigla uus juht dr Kaire Aadamsoo...

2 kommentaari Raplamaa haigla saab uue juhi

 1. vivii ütleb:

  Palling hullumaja juhiks, hea valik.
  0  0
 2. külamees ütleb:

  Eks Palling oleks parim juht, sest tema oli see mees kes selle nn. võrgustumise läbi surus.
  0  0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga