6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRaplamaa jalgpalliklubid valmistuvad algavaks hooajaks

Raplamaa jalgpalliklubid valmistuvad algavaks hooajaks

Kõrgemate liigade võistkonnad on jalgpallihooajaga juba algust teinud, madalamate liigade võistkonnad alles valmistuvad selleks, viies läbi kontrollkohtumisi.

2016. aastal on Rapla maakond esindatud täiskasvanute liigatasemel meistrivõistlustel kolme meeskonnaga – Raplamaa JK, FC Lelle ja Raplamaa JK Märjamaa.
Raplamaa JK pidas esimese kontrollkohtumise pühapäeval, 13. märtsil Valtu kunstmuru staadionil, kui võõrustati Kärdla Linnameeskonda. Mänguks oli kasutada koguni 21 mängijat, mis võimaldas nõuda mängijatelt kõrge pressinguga mängimist, sest suure vahetusmängijate hulgaga sai seni veel mitte parimas füüsilises konditsioonis olevaid mängijaid välja vahetada, et nad saaksid jõudu koguda. Kontrollkohtumiseks oli kokku lepitud edasi-tagasi vahetused, mis rohkem omased saali pallimängualadele.
Raplamaa JK oli mängus domineeriv pool ja poolaja keskel asuti Madis Nurmiku karistuslöögist ja Artur Lindegroni täpsest tabamusest värava vasakusse alla nurka juhtima 2:0.
Teisel poolajal oli mäng veel rohkem kodumeeskonna kontrolli all, aga värava löömisega ei kiirustatud. Mängu kolmanda värava lõi Raigo Noode, kui lajatas palli väravavahile püüdmatult värava keskele. Mängule pani stiilse punkti juba selles mängus korra skoorinud Madis Nurmik, kui pärast kaaslaste head eeltööd palliga osavalt karistusalasse liikus ja palli külma närviga ülemisse ristnurka lõi.
Hooaeg algab Raplamaa JK jaoks 3. aprillil, kui võõrustatakse Väikeste karikavõistluste 1/64 finaalis FC Ath­letic võistkonda Tallinnast. Vastane mängib Rahvaliiga tasandil. Ka teised maakonna võistkonnad peavad hooajaeelseid kohtumisi. FC Lelle mängib 26. märtsil Tallinna FC Hell Hunt võistkonnaga samuti Valtu kunstmurul.

Taavi Tüvist, treener / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare