Eesti suurima jooksusarja korraldajad kohtusid Raplas

maratonid

Teisipäeval, 22. märtsil kohtusid Raplas Sadolini spordihoones Eesti Linnajooksude sarja korraldajad, et arutada peagi algava hooajaga seotud küsimusi.

Kohal olid SEB maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik ning esindajad Rakvere ööjooksult, Pärnu kahe silla jooksult, Paide-Türi jooksult, Tartu kevadjooksult ning Narva energiajooksult. Kokku kuulub linnajooksude sarja seitse osavõistlust. Loetletud nimekirja kuulub veel Raplas toimuv Selveri suurjooks.
Teisipäevasel koosolekul tuli välja, et tänavune Selveri suurjooks toimub pühapäeval, 5. juunil. Endiselt on kavas kaks distantsi – viis ja kümme kilomeetrit. Uudne on see, et viie kilomeetri raja trajektoor suunatakse ümber.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Selveri suurjooks avab tänavu Linnajooksude sarj... Rapla Selveri suurjooks toimub tänavu viiendat korda. Võrreldes varasemate aastatega on kõige suurem muudatus võistluse aeg. Tavapäraselt on Selveri s...
Selveri suurjooksul püstitati osalejaterekord Viimasel neljal aastal on Raplamaa sportliku suve sisse juhatanud Selveri suurjooks. Korraldajate soov on olnud igal aastal osalejate arvu kasvatada. ...
Selveri suurjooksu lühem distants saab uue raja Viimasel kolmel aastal on suvi alanud Raplas Selveri suurjooksuga. Nii ka tänavu. Jooks toimub pühapäeval, 5. juunil ning start ja finiš on traditsioo...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga