Rakverest ootamatult kindel kaotus, teisipäeval võõrsil Audentesega

avis rapla

26.märtsil toimus Alexela KML-is mitu põnevat kohtumist. Üks intrigeerivamaid oleks neist pidanud olema AVIS Rapla ja Rakvere Tarva vastasseis Kastani Arenal. Fänne ning korvpallihuvilisi oli laupäeva õhtupoolikuks Rakverre kogunenud palju ning äärmiselt hea meel on, et ka Rapla fännisektor oli rohkearvuliselt täitunud!

Mängu alustas Brandis Raley-Rossi vedamisel paremini kodumeeskond, kuid avaveerandi lõpuks jõudis Rapla järele 23:24. Teisel veerandil jätkus tasavägine heitlus, kuid neljandiku lõpuminuteil pani heas viskehoos olnud Tarvas oma paremuse maksma ja läks poolajaks juhtima 53:43.
Teisel poolajal ei leidnudki AVIS Rapla mehed oma mängu ning turniiritabelisse lisandus kindel kaotus numbritega 78:105. AVIS Rapla resultatiivseimad olid sel korral Indrek Kajupank ja Maurice Kemp 19 silmaga.
Juba teisipäeval, 29.märtsil, läheb AVIS Rapla meeskond taas väljakule. Kell 19:15 Audentese Spordikeskuses toimuvas mängus kohtutakse Audentese SG/Noortekoondise meeskonnaga.
Kuigi kaotusega Rakvere Tarvale kaotas AVIS Rapla oma kolmanda koha turniiritabelis, siis mänge on veel kõigil meeskondadel jäänud omajagu ning kõike võib veel juhtuda!

 

Rapla KK  / foto: Siim Solman

Samal teemal

Kohtuvaidlus Rapla meeskonna ettevalmistusi ei häi... Siim Jõgis / Foto: Siim Solman. Eelmisel nädalal tuli avalikkuse ette teade, et Rapla korvpallikool kaotas teises kohtuastmes vaidluse maksuametiga...
Kohtuvaidlus Rapla meeskonna ettevalmistusi ei häi... Siim Jõgis / foto Siim Solman. Hiljuti tuli ajakirjanduses välja, et Rapla meistriliiga korvpall võib silmitsi seista surmahoobiga, sest ringkonnak...
Tasavägiselt alanud mäng lõppes 16-punktise vahega... Rapla korvpallikool /foto: Siim Solman. Tasavägiselt alanud mäng lõppes 16-punktise vahega Pühapäeval, 11. märtsil pidas Avis Utilitas Rapla ü...