Lauatennise seeriavõistluse eelviimane etapp

lauatennis

Laupäeval, 26. märtsil toimus Märjamaal lauatennise seeriavõistluse kuues etapp Saunaklubi auhindadele.

Neljakümne osavõtjaga võistlusel saavutas meeste arvestuses esikoha Kalju Kalda. Talle järgnesid Ants Hendrikson ja Toomas Hansar. Naiste arvestuses võttis esikoha Riin Oviir, kes üldarvestuses oli teine. Oviirile järgnesid naiste konkurentsis Ketrin Salumaa ja Marika Kotka.
Enne viimast etappi on meeste üldarvestuse liider Kalju Kalda, kes on kuue etapiga kogunud 353 punkti ning kolm etapivõitu.

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 30. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valtu spordimajas selgusid maakonna meistrid lauat... Pühapäeval, 19. märtsil peeti Valtu spordimajas Rapla maakonna meistrivõistlusi lauatennises. Meistrid selgusid meeste ja naiste üksikmängus ning m...
Lauatennise hooaja lõpetas Ennu Soodla mälestusvõi... Traditsiooniliselt on pärast lauatennise seeriavõistluse viimast etappi tõmmatud hooajale joon alla Ennu Soodla mälestusvõistlusega. Tänavu oli see 27...
Seeriavõistluse võitsid Kalju Kalda ja Riin Ovii... Lauatennise seeriavõistluse hooaeg jõudis lõpule laupäeval, 2. aprillil Valtu etapiga. Seitsmest etapist koosnenud hooaja võitjaks krooniti meeste arv...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga