Aleksander Sinka ja Silver David Iling esitlesid oma debüütplaati

0
rvg

Rapla Vesiroosi gümnaasiumis on 11. klassi õpilastel võimalus uuri­mistöö asemel teha praktiline töö, mille olulised eesmärgid on teistele kasu toomine ja oma projekti abil nii enda kui ka teiste arendamine.

Paljud praegused 11. klassi noored on valinud just praktilise töö – nende eestvedamisel on alustanud tegevust õpilasfirmad, luuakse discgolfi rada Vesiroosi juurde ja korraldatakse ülekoolilisi mälumänge ja võistlusi.
Kaks noormeest, Aleksander Sinka ja Silver David Iling, kes õpivad Vesiroosi muusikastuudios laulmist, otsustasid sügisel, et hakkavad plaati tegema. Nende eesmärk oli teada saada, mida kõike tuleb teha selleks, et üks album välja anda. Kuna omaloomingut on neil veel vähe, tuli kõigepealt välja valida lood, mida õppida. Valiti välja erinevatest stiilidest pop- ja rokkmuusika palad, seekord eelistati ingliskeelset muusikat. Salvestati Vesiroosi stuudios, kus on loodud ruum õppeotstarbel salvestamise jaoks.

Monica Arme, Rapla Vesiroosi gümnaasiumi muusikaõpetaja / foto: erakogu
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest