Avis Rapla alistas kindlalt Valga

0
avis rapla

Reedel, 18. märtsil kohtus Avis Rapla Sadolini spordihoones BC Valga/Valka Maks&Moorits meeskonnaga.

Tegu oli tõelise Avis Rapla meeskonna jõu näitamisega ning kodusaali publiku ees suutis meeskond Alexela meistriliigasse kirjutada käesoleva hooaja 16. võidu.
Hea mäng tähendab, et Avis Rapla jätkab võitlust meistriliiga põhihooaja kolmanda koha eest. Mängukäik: Mõlemad meeskonnad alustasid mängu suhteliselt rabedalt ning esimene veerandaeg oli punktivaene. Vaatamata sellele suutsid Avis Rapla mängijad pakkuda efektseid pealtpanekuid ning oma mängumootori kodupubliku ees paremini tööle saada. Esimene veerandaeg võideti 17:13.
Teisel veerandil viskasid raplakad 26 punkti Valga 11 vastu. Seega juhiti poolajaks 43:24. Esimesel poolajal näitas parimat mängu meie meeskonna kõige uuem täiendus Maurice Kemp, kes viskas esimese 20 minutiga 19 punkti ja võttis 8 lauapalli. Siinkohal tuleb mainida, et nii mõnigi korv tuli pealtpanekust. Ainuke, mida meeskonnale esimene poolaeg ette võis heita, oli halb kolmeste tabavus. Nimelt ei läbinud esimesel poolajal kõrvirõngast mitte ükski kaugvise.
Kolmandal veerandajal oli väljakul näha võrdsete meeskondade heitlust. Avis Rapla suutis küll vahe mängida suuremaks kui 20 punkti, kuid Kristo Saage kolmene veerandaja lõpus vähendas taas vahe 17 punktile. Viimase neljandiku alguses pani Rapla meeskond sisse järgmise käigu ning tänu heale kaitsele ning Kristjan Voolaiu ja Maurice Kempi punktidele suurendati vahe kiiresti enam kui 20-punktiliseks. Valga meeskond enam suurt vahet tagasi mängida ei suutnud ning Avis Rapla 16. võit (83:65) Alexela meistriliigas oli tõsiasi.
Meie meeskonna parim oli Maurice Kemp, kes panustas meeskonna võitu 29 punkti ja 12 lauapalli. Teda toetas 15 punkti ja 14 lauapalliga Thomas van der Mars. Positiivne on, et Avis Rapla särgis sai „käe valgeks“ kümme mängijat.

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman