6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD, VIDEO: Avis Rapla võitis valitsevat Eesti meistrit 21 punktiga

FOTOD, VIDEO: Avis Rapla võitis valitsevat Eesti meistrit 21 punktiga

Täna, 12. märtsil, toimus Sadolini Spordihoones tõeline korvpalli maiuspala AVIS Rapla ja valitseva Eesti Meistri Tartu Ülikool/Rock vahel. Etteruttavalt võib öelda, et AVIS RAPLA VÕITIS TARTU ÜLIKOOL/ROCK’i see hooaeg juba TEIST korda.

Esimene poolaeg kuulus täielikult Rapla meeskonnale. Üle pika aja suutis AVIS Rapla meeskond oma mängumasina kohe alguses tööle saada ning esimene veerandaeg võideti viie punktiga (18:13) Rapla meeskonna hea hoog jätkus ka teisel veerandajal, olles resultatiivsed nii kolmesejoone tagant kui ka korvi alt. Esimese poolaja parimad korvikütid olid Thomas van der Mars 12 punktiga ja Sven Kaldre ning Indrek Kajupank 9 punktiga. Teise veerandaja peamiseks märksõnaks oligi suurepärane kolmeste tabamisprotsent, nimelt läbis korvirõngast lausa kuus kaugviset.  Suurepärase visketabavusega visati esimesel poolajal lausa 48 punkti (teisel veerandajal 30 punkti!!), Tartu 38 punkti vastu.

Kolmandal veerandajal kummalgi meeskonnal selline viskehoog ei jätkunud, kuid mis peamine, AVIS Rapla meeskond suutis valitseva Eesti meistri vastu vahet suurendada ning viimasele veerandajale mindi vastu 20 punktilises eduseisus (64:44)
Võib öelda, et viimasel veerandajal mäng enam pingeliseks ei läinud ning AVIS Rapla kirjutas AlexelaKML turniiritabelisse kindla 83:62 võidu.

Meie meeskonna parimad olid Thomas van der Mars 18 punkti ja 15 lauapalli, Indrek Kajupank 15 punkti ja Sven Kaldre 14 punkti (kolmesed 3-3).

Rapla KK / video: Rain Oksaar/ fotod: Siim Solman

Vaata fotosid SIIT

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare