6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKohila naiskond hakkab koolides spordipisikut levitama

Kohila naiskond hakkab koolides spordipisikut levitama

Kohila võrkpalliklubi on võtnud endale südameasjaks tegeleda laste ja noorte liikumisaktiivsuse suurendamisega. Kohilas on see õnnestunud, võrkpallitrennis käib üle 100 lapse, kogu aasta toimuvad Kohilas erinevad võrkpalliüritused, kus leidub tegevust ka kõikidele pealtvaatajatele.

Sel aastal on plaanis mitmeid põnevaid uusi üritusi, üks neist on Raplamaa edukaima pallimängunaiskonnaga ehk Kohila VK kõrgliigas mängiva naiskonnaga aidata kaasa üle-eestilisele kampaaniale “Liikumine teeb erksaks” ning käia koolides lastele spordipisikut süstimas.
Märtsikuus külastavad Kohila VK naiskonna mängijad ja treenerid Raplamaa koole, kohtuvad õpilaste ja õpetajatega ning annavad näidistreeningu, kus keskendutakse lihtsamatele tehnilistele võtetele võrkpallis. Antakse näpunäiteid, kuidas õpetada ülalt- ja altsöötu, servi ning ründelööki. Tutvustatakse lihtsamaid mänge võrkpalliõppe ladusamaks läbiviimiseks ning laste huvi suurendamiseks. Mängijad räägivad oma treeningutest, teest võrkpallurina, rõõmudest, muredest, edasistest plaanidest ning vastavad küsimustele.

Ingrid Kangur, treener / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare