13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila/Telia SK/Webware alustab play-off kohtumisi

Kohila/Telia SK/Webware alustab play-off kohtumisi

Korvpalli Saku I liigas lõppesid märtsi alguses vahegrupimängud ning tuleval nädalal tehakse algust veerandfinaalidega. Kohila/Telia SK/Webware lõpetas vaheturniiri tugevama grupi neljanda kohaga.

Turniiri käigus koguti seitse võitu ja seitse kaotust. Sellega tagati otsepääs veerandfinaalidesse, kus vastaseks tuleb vahegrupi viies meeskond Balteco.
Kohila ja Balteco läksid vahegrupis vastamisi kaks korda ning mõlemal korral jäi peale Kohila. Viimati skooriga 77:87. Tabeli viies koht ei tähendanud Baltecole otsepääsu veerandfinaalidesse. Enne tuli kahes kohtumises alistada TTÜ SK, millega Balteco edukalt hakkama sai.
Esimene veerandfinaalkohtumine on teisipäeval, 22. märtsil Kohila spordihoones. Nelja tugevama hulka pääseb kahe võiduga. Teine Balteco ja Kohila mäng toimub juba järgmisel päeval, 23. märtsil Tallinnas Sõbra spordihoones.
Kohila peatreener Jüri Pritšin ütles, et olukord ei ole küll ideaalne, kuid see oli ainuke lahendus, mis mõlemale meeskonnale sobis. Kui esimese mängu võidab üks ja teise teine meeskond, lepitakse omavahel kokku ka kolmas kohtumine, mille järel edasipääseja selgub.
Pritšin ütles, et Balteco on Kohilale igati mängitav ja võidetav vastane. “Eesmärk on loomulikult pääseda Final Four’i,” ütles peatreener. Kõik Kohila mängijad peale Kristjan Evarti on terved ja valmis mängima. Evartil on probleeme hüppeliigesega ning tema osalemine ei ole veel sada protsenti kindel.
Mitmekordsele esiliiga võitjale Kohilale osutus eelmisel aastal komistuskiviks just veerandfinaal. Toona mängiti Tartu Kalev/Estiko vastu ning nelja tugevama hulka ei pääsetud. Pritšin avaldas lootust, et sel aastal läheb paremini ning Kohila saab võimaluse heidelda kõrgeimate kohtade eest Final Four’is.
Kohila meeskonnas mängivad Raigo Rommot, Sander Kuusk, Raido Pomerants, Ardi Oja, Kevin Liivamägi, Kristjan Penjam, Kenno Kokk, Heiko Niidas, Aivar Päri, Freddy Talts, Martin Limberg, Kristjan Evart, Mirjo Koit, Erik Luts, Rene Raaperi, Siim Raudla ja Reimo Saar. Final Four’i mängud toimuvad aprilli esimesel nädalavahetusel.

Siim Jõgis

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare