14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKolmas Avis Rapla leegionär on platsis. Maurice Kemp!

Kolmas Avis Rapla leegionär on platsis. Maurice Kemp!

Eelmisel nädalal liitus Avis Rapla meeskonnaga kolmas võõrleegionär. 203 sentimeetrit pikk ääremängija Maurice Kemp (25) asendab Will Artinot, kes veebruari alguses meeskonnast lahkus.

Kemp on pärit Ameerika Ühendriikidest. Ta on sündinud ja üles kasvanud Miamis Florida osariigis. Vaatamata samale perekonnanimele kuulsa NBA korvpalluri Shawn Kempiga, nad sugulased ei ole.
Varem on Maurice Kemp mänginud Euroopa klubidest Alba Fehervaris (Ungari) ja Union Kavala BC-s (Kreeka). Kummaski meeskonnas tema karjäär õiget hoogu sisse ei saanud. Edukam oli see Ungaris, kuid seal tõmbas edasistele lootustele kriipsu peale vigastus.
Kreekas mängis Kemp samas meeskonnas teise Avis Rapla leegionäri Thomas van der Marsiga. Päris võõras mees ei ole talle ka Devin Brooks, kellega ta on koos treeninud ülikoolis.
Kemp ütles, et kaks tuttavat nägu muudavad sisseelamise uues keskkonnas märksa lihtsamaks. Rapla fännid ei ole teda koduväljakul veel näinud. Selleks tuleb natuke kannatust varuda, sest enne koduväljaku debüüti toimub reedel, 4. märtsil võõrsilmäng Pärnu Sadama vastu.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 2. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare