FOTOD: Looduskosmeetika kogub aina enam tulihingelisi poolehoidjaid

0
loodusspa

Naistepäev on peagi ukse ees ja sel puhul külastame tegusaid naisi, kes valmistavad värskendavalt puhast looduskosmeetikat.
Sõidame Hagerisse külla Katti Lindebergile, kes räägib LoodusSPA toodetest ja põhimõtetest. Lisaks külastame ka Valtu mõisa perenaist Sigrid Keskküla, kes teeb ülevaate oma uutest toodetest.

LoodusSPA on kohalik loodustooteid pakkuv ettevõte, mille eesotsas seisab Katti Lindeberg. Ta ütleb, et tegemist on perefirmaga. Naine räägib heameelega LoodusSPA toodetest ja ettevõtte filosoofiast. Saamaks paremat aimu, kuidas vaid looduslikust materjalist kreemid ja kehakoorijad sünnivad, võtame ühiselt ette väikese näidisprotseduuri.
Ettevõttena on LoodusSPA tegutsenud kaks aastat. Katti räägib, et nagu ikka alustas ta asjaga hobikorras. Esmalt proovis ta tooteid ise ja siis kinkis neid ka oma lähedastele. Tagasiside oli positiivne ning kingisaajad käisid loodustooteid temalt aina juurde küsimas. Katti meenutab, et jõudis peagi arusaamisele, et just loodustoodete valmistamine ongi talle südamelähedane. Huvist kõige loodusliku vastu kasvas kirg ja sellest juba armastus.
Suurema osa LoodusSPA kahest tegutsemisaastast on Katti sellega tegelenud teise töö kõrvalt. Alles hiljem tekkis tal võimalus täielikult loodustoodetele pühenduda. Siiani on pere ettevõtmisega kenasti ise hakkama saanud. Ta ütleb naerdes, et jõulude ajal tekkis küll tunne, et tuleb abivägesid värvata.

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 2. märtsi Raplamaa Sõnumitest