Mamma noppis Eesti parima toiduaine konkursilt tiitli

4
mamma

Eesti Toiduainetetööstuse Liit korraldas sel aastal juba 22. korda uute tööstuslikult toodetud produktide konkurssi „Eesti parim toiduaine“. Raplamaal Kalevi külas tegutsev Saarioinen Eesti OÜ napsas ühe tiitlitest endale.

Ära märgiti Saarioinen Eesti OÜ Mamma Hommehommikupuder Lotte Lemmik­ampsude sarjast, mis teenis välja auhinna „Parim valmistoode 2016“.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 30. märtsi Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Vivii
Külaline
Vivii

Terekest! Mamma on üks suuremaid tööandjaid Rapla vallas ja väga tore, et ta olemas on. Olen ka mõnda toodet proovinud ja pole küll alt läinud, küll võiks ka peedist toorsalatit teha mädarõika lisamisega, midagi nagu Selveris, ilma majoneesita, saaks lähemalt kätte.

kaabumees
Külaline
kaabumees

Mamma tööline on samapalju seda, kui mina Rapla peapastor. Neid auhindu antakse ikkagi vastavalt sissemakstud raha eest. Kes ei maksa, see ka asjas ei osale. Sellest on juba varem ajalehed kirjutanud. Mis puutub Soomesse, siis pole see esimene Ida-roopa töökoht siin raplamaal. Alles müüs Raplas sõnnikuhoidlaid üks Soome firma seal bensujaama kõrvalmajas ja nüüd pole meil isegi enam lehma-lautasid. Kõik muutub ja mamma võib ka asuda ühendusse papaga. Head lapseootust!

Lugupidamisega kaljule
Külaline
Lugupidamisega kaljule

Tere Kalju, minuarust on tore, et mõni soomlane tahab teha tütarettevõtte Eestisse ja pakkuda siia Raplamaale arvestatavaid töökohtasid konkurentsivõimelise palgaga.. Ja see solk tehakse kusjuures enamasti meie enda eesti toorainest (va. mõned erandid).. Kui sulle on vaja tuua juba humanitaarkorras mingeid tooteid, siis vajad sa ilmselgelt abi, kui vaja siis ka psühhiaatrilist (kahju muidugi, et tooted olid halvaks läinud, võibolla oli tegemist valede hoiustamistingimustega.. sa vist oled juba harjunud säilitusaineid täis asjadega, mis säilivad mitu aastat). Kibestumust ei anna häbeneda 🙂 Lugupidamisega, mamma tööline.

Kalju Annijaani
Külaline
Kalju Annijaani

Tere! Namma ja see soomlane,kas ta Soomes ei ole võimeline oma äri püsti lööma,et ronib siia mingit solki tegema.Meile ükskord toodi humanitaar korras mingisugust Mamma tooteid ja kõik olid halvaks läinud.Järgmine kord,kui tuuakse,siis saadan Teile ja sööge seda solki ise.Lugupidamisega Kalju