Selgus maakonna meister saalihokis

0
saalihoki

Saalihoki on Rapla maakonnas pead tõstev spordiala. Selle populaarsus on viimastel aastatel märgatavalt kasvanud. Märtsi alguses lõpetas Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond Eesti meistrivõistlused väga tubli viienda kohaga. Ka meeste esiliigas on Rapla esindus olemas.

Siiski jäi SK Rapla laeks tänavu kaheksateistkümnes koht. Saalihoki populaarsuse kasvust kõneleb ka see, et laupäeval, 19. märtsil toimunud Rapla maakonna meistrivõistlustel osales rohkem võistkondi kui kunagi varem. Võistlustulle asus kaheksa tiimi. Finaali murdsid end Rapla Kepiklubi ja SK Märjamaa. Rapla võitis 8:3 ning krooniti Rapla maakonna meistriks.
Kaheksa võistkonda jagati eelmise aasta meistrivõistluste põhjal tugevusgruppidesse, mille alusel loosis Rapla maakonna spordiliit alagrupid. Kuna kõik mängud ei oleks ka parima tahtmise juures Sadolini spordihoonesse ära mahtunud, võtsid korraldajad vastu otsuse, et teine alagrupp peab oma mängud Alu spordihoones. Teise alagruppi kuulus näiteks Rapla maakonna meistrivõistluste ainuke naiskond Kaitseliidu Rapla maleva naised.

Siim Jõgis/ foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest