Sisekergejõustiku meistrivõistlustel näidati mitut head tulemust

0
jooksmine

Pühapäeval, 20. märtsil toimusid Kohila spordihoones Rapla maakonna meistrivõistlused sisekergejõustikus. Võistluste korraldaja Erik Horn ütles, et meele teevad rõõmsaks mitu head tulemust, millega sportlased hakkama said.

Päeva krooniks võib pidada meeste kuulitõuke võidutulemust 16 meetrit ja 6 sentimeetrit, mida suutis näidata Fred Väli. Tegemist oli Kohila spordihoone siserekordiga. Siiski ei läinud see arvesse Rapla maakonna meistrivõistlustel, sest Väli esindas Haapsalu KJK-d. Erik Lutsu tulemus 12.39 jäi võitjast küll peaaegu neli meetrit nõrgemaks, kuid vaatamata sellele tuli ta ikkagi Rapla maakonna meistriks. Teise koha võttis maakondlikus arvestuses Henri Loose tulemusega 11.82. Kolmas oli Siim Emil Sassi (11.39)

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest