Tähelepanelik Kohila elanik informeeris G4S patrulli roolijoodikust

0

Teisipäeval, 1. märtsil kella kahe ajal tuli Kohila alevikus G4S patrulli juurde üks vallaelanik ja teatas Viljandi mnt kaupluse parklas olevast Audist, mille juht on joobes. Kohila turvapartneriks olev G4S patrull sõitis asja kontrollima.
Kaupluse parklasse keerates oli näha, kuidas Audi juht tagurdas otsa seal seisvale Volkswagenile ja üritas seejärel lahkuda. Patrullekipaaž tõkestas autoga roolijoodiku väljapääsu parklast, mille peale Audi juht parkis auto ära, tuli sõidukist välja ja asetas võtmed auto katusele.
G4S turvatöötaja pidas mehe kinni ja kutsus kohale politsei, kes mõõtis Audi juhil alkoholijoobe.
Kohila on üks 17 kohalikust omavalitsusest, mille turvapartner on G4S. Turvaettevõte aitab seal tagada avalikku korda.

Raplamaa Sõnumid