Tiiu Raav viibis terrorirünnakute ajal Brüsselis

1
tiiu raav

Samal ajal kui eelmise nädala terrorirünnakud tabasid Brüsselit, oli linnas mitu tuhat eestlast. Nende seas ka Rapla maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Tiiu Raav, kes sõitis sinna esmaspäeval, 21. märtsil.
Raav käis seal Eesti hariduskorralduse nõukoja delegatsiooniga, et tutvuda Euroopa Parlamendi, Brüsseli linna ning flaami haridusvõrgustikuga. Algul kolmapäevani kestma pidanud reis venis terrorirünnakute ja lennuki rikke tõttu reedeni. Olgu öeldud, et teisipäeval Belgia pealinna raputanud plahvatuste lähikonnas ta ei viibinud ning temaga on kõik korras.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 30. märtsi Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
külamees
Külaline
külamees

Eilne päev läks ajalukku Eesti islamiseerimise algusena. Aga see on vaid asja algus. Varsti kästakse Raplasse Mosee ehitada ja siis saab alles nalja. Euroopas juba kerkivad need poolkuudega majakesed. 1