Eesti U19 võrkpallineiud said Bulgaarias võidu ja kaks kaotust

Eesti neidude U19 vanuseklassi koondis alistas Bulgaarias toimunud EM-valiksarja teise ringi viimases mängus Norra eakaaslased 3:1 (22:25, 25:13, 25:20, 25:21). Paraku sellest ei piisanud, et murda end kolmandasse ringi.

Kahel esimesel päeval saadud 1:3 ja 0:3 kaotused Soomelt ja Bulgaarialt asendusid viimasel päeval 3:1 võiduga Norra üle. Rünnakuid realiseerisid meie neiud 47-protsendilise efektiivsusega, norralannade näitaja oli 33. Taas oli Eesti parim Kertu Laak, kes tõi 18 punkti.
“Minu arvates esinesime Sofias päris hästi, eriti avamängus Soome vastu ja pühapäevases matšis Norra vastu. Kokkuvõttes jäi meil kogemustest puudu ja me ei suutnud otsustavatel hetkedel pikki pallivahetusi enda kasuks kallutada,” võttis Kohila naiskonna pallur turniiri kokku.
Tema sõnul sai otsustavaks avageimi kaotuse järel tehtud korrektuurid, mis päädisid efektiivsema tegutsemisega nii blokis kui ka rünnakul. “Alati on hea turniir võidukalt lõpetada, seega oleme õnnelikud,” lisas Laak. Kohila võrkpalliklubi mängijatest esindasid Eesti U19 koondist Kertu Laak ja Karmen Mereküla.

volley.ee / foto: Siim Solman

Samal teemal

Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...
Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtim... Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpallik...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga