Kohila/Telia SK/Webware jäi Final Four’is võiduta

jüri pritšin

Möödunud reedel ja laupäeval peeti Paide E-Piima spordihallis korvpalli esiliiga ehk Saku I liiga Final Four kohtumisi.

Kohila/Telia SK/Webware oli hooaja jooksul välja teeninud küll võimaluse heidelda kõrgeimate kohtade nimel, kuid kaotus tuli vastu võtta nii poolfinaalis kui ka hiljem kolmanda-neljanda koha kohtumises. Kohila meeskonda nõrgestasid selle turniiri ajal tugevalt vigastused. Osa mängijaid pidi lausa poolvigaselt platsile minema, sest terveid mehi nappis. Läbi valu pidid mängima näiteks Siim Raudla, Freddy Talts ja Heiko Niidas.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...
FOTOD: Avis Utilitas Rapla kindlustas koha poolfin... Esmaspäeval, 17. aprillil kohtus Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond kolmandas veerandfinaalseeria mängus kodusaalis BC Valga/Valka Maks&Moorits...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga