Piimatootjad näevad ainukest pääseteed koostöös

piim

Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimees ja TÜ EPIKO nõukogu esimees Märt Riisenberg leiab, et vaid koostöö võib suuta päästa juba mõnda aega selge kahjumiga töötava Eesti piimatootmise.

TÜ EPIKO, TÜ Jõgevamaa Põllumajandustootjate Liit, TÜ Laeva Piim ja TÜ Tartumaa Piimatootjate Ühistu sõlmisid hiljuti ühise tegevuse kokkuleppe, mis seab oma eesmärgiks koondada Eesti piimaühistud ja toorpiimatootjad tegema Eesti piimandusele jätkusuutlikku ning stabiilset arengut kindlustavat koostööd.

Vivika Veski/ foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kehtna Mõisa OÜ osaleb väetise keskkonnahoidliku k... Kehtna Mõisa OÜ osaleb Eesti ja Läti koostööprojekti pilootprogrammis, mille käigus otsivad põllumehed koos nõustajatega lahendusi orgaaniliste väetis...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga