Juubelifestivalil esitleti raamatut Raplamaa harrastusteatrite festivali ajaloost

harrastusteater

Möödunud nädalavahetusel said Juuru rahvamajas taas kokku Raplamaa täiskasvanud teatriharrastajad. Seekord juba 25. korda. Kohale oli tulnud 11 truppi, sh tegi debüüdi Järlepa külateater omaloomingulise sketšiga „Tere! Mina olen arst!“.

Igale trupile oli antud maksimaalselt 40 minutit, et jõuaks festivali ikka ühe päevaga ära pidada. Etendused pakkusid palju ühiskonnakriitikat, sai nalja ja oli kerget meelelahutust. Pärast igat etteastet andis žürii trupile kiirelt tagasisidet ja näpunäiteid. Žüriis olid Hans Kaldoja, Maili Metssalu ja Erki Aule.

Ulvi Blande / foto: Jaak Kadarik
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Festivalitäis teatriharrastust Raplamaa näitemänguhuvilised on ilmutanud veerand sajandit järjepidevust, löömaks kaasa harrastusteatrite festivalil. Seekordne korraldaja oli Järvaka...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga