Maakonna noorsootöö sai rahalisi toetusi

arvuti

Eesti Noorsootöö Keskuse korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursil said Rapla maakonna noorteprojektid 9415 eurot toetust, mille abil saavad noored oma ideid teostada ja huviringides osaleda.

Projektide hindamiskomisjonis osalenud ENTK peaeksperdi Tiia Mugfordi sõnul paistis Raplamaa puhul positiivselt silma aktiivne koostöö omavalitsuste, koolide ja lasteaedadega ning noorte aktiivne kaasamine ja osalemine ideede väljatöötamises, projektide arendamises ja teostamises.
Maakonnale eraldatav toetussumma sõltus seal elavate noorte arvust. Nii oli mõnes maakonnas iga euro peale tihe konkurents, mõnes aga sai kõiki projekte toetada täies mahus. Eesti riigieelarvest on konkursi jaoks eraldatud 239 538 eurot ning taotluste kogumaht oli 360 515,01 eurot.

Mariliis Vest / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa avatud noortekeskused said üle 11 000 eu... Eesti Noorsootöö Keskuse (ENTK) korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursil eraldati tänavu 11 015,19 eurot kaheksale Raplamaa noortekeskuse p...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga