Rajaleidja keskuses räägiti uutest teraapiavõimalustest

rajaleidja

Esmaspäeval, 4. aprillil kogunesid Rapla Rajaleidja keskusesse maakonna haridusasutuste tugispetsialistid ja valdade sotsiaaltöötajad, et tutvuda lähemalt maakonnas pakutavate erinevate teraapiavormide ja -võimalustega.

Kohtumise käigus tutvustasid oma tööd oma eriala spetsialistid. Maarja Tali Eesti Abi- ja Teraapiakoerte Ühingust tutvustas koeri kaasavaid sekkumisi. Muuhulgas oli kohale tulnutel võimalus tutvuda esimese Rapla maakonna teraapiakoeraga, kollase labradori retriiveri Cammiga, kes sooritas oma kutseeksami koos omaniku Tiiu Varikuga tänavu sõbrapäeval, 14. veebruaril ja tegi seda suisa hiilgavalt, maksimumpunktidega. Loomi kaasavatest sekkumistest kõneles veel Külliki Sinikas, kes tutvustas ratsutamisteraapia võimalusi Raikkülas.
Lisaks räägiti spetsialistide ühisel koostöökohtumisel lapse füüsilise tervise ja arengu hoidmisest ja toetamisest.

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Esimese tasandi teenuse hind tõstatas vallajuhtid... Raplamaa Omavalitsuste Liidu 28. jaanuari täiskogu istungil esines Rapla Rajaleidja keskuse juhataja Ruth Lippus ettekandega „Haridustugiteenused eile...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga