Raplamaa JK alustas liigahooaega võiduga

jalgpall

Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis tehti mängudega algust reedel, 8. aprillil. Avavoorus läksid Valtu kunstmurul vastamisi Raplamaa JK ja FC Zenit Tallinn. Hoolimata valjust tuulest, mis kohati oma äranägemise järgi väljakul palli liigutas, võttis kodumeeskond 2:0 võidu.

Tegemist oli Raplamaa JK esimese kohtumisega uue identiteedi all. Varem Rapla JK Atli nime kandnud meeskond kasutab alates sellest hooajast Raplamaa JK nime. Ambitsioonid on meeskonnal kõrged. Seda näitab ka see, et kaptenipaela kannab endine Eesti koondise ja Nõmme Kalju kaitsja Alo Bärengrub.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga