Raplamaa JK alustas liigahooaega võiduga

jalgpall

Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis tehti mängudega algust reedel, 8. aprillil. Avavoorus läksid Valtu kunstmurul vastamisi Raplamaa JK ja FC Zenit Tallinn. Hoolimata valjust tuulest, mis kohati oma äranägemise järgi väljakul palli liigutas, võttis kodumeeskond 2:0 võidu.

Tegemist oli Raplamaa JK esimese kohtumisega uue identiteedi all. Varem Rapla JK Atli nime kandnud meeskond kasutab alates sellest hooajast Raplamaa JK nime. Ambitsioonid on meeskonnal kõrged. Seda näitab ka see, et kaptenipaela kannab endine Eesti koondise ja Nõmme Kalju kaitsja Alo Bärengrub.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga