Hooldekeskuse äratasuvus tulevikus sõltub pensionide kasvust

hooldekeskus

Rapla uue hooldekeskuse tasuvusanalüüs kinnitas vallajuhtidele sama, mida nad ka juba ise olid seda kavandades leidnud – hooldekeskus on mõistlik rajada vallale kuuluva ettevõttena.

Konsultatsiooniettevõtte Civitta Eesti AS läbi viidud Rapla uue hooldekeskuse tasuvusanalüüsi tulemusega jäid rahule nii Rapla volikogu esimees Tarmo Lukk kui ka algusest peale uue hooldekeskuse rajamise eest seisnud volikogu liige Harri Õunapuu.
Tarmo Lukk ütles, et positiivne on see, et erapooletu audiitori analüüsist tuli välja sama, mis neil endilgi juba ettekujutus oli.

Vivika Veski
Loe pikemalt 20. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Arutelud hooldekeskuse ümber jõudsid olulise tähis... Rapla vallavolikogu arutas 25. augusti istungil Raplasse rajatava hooldekeskuse küsimust, mis on õhus olnud juba pikalt. Valla eelarvestrateegia kinni...
Rapla vald tegi hooldekeskuse rajamisel ootamatu k... Rapla vallavalitsus lõpetas Rapla uue hooldekeskuse projektijuhi Avo Antoniga töösuhte ja tellib hooldekeskusele ekspertidelt tasuvusanalüüsi. Avo An...
Rapla hooldekeskuse detailplaneering liigub kehte... Rapla vallavalitsuses tutvustati huvilistele Rapla uue hooldekeskuse detailplaneeringut, ehitustööd haigla kõrval algavad praeguse kava kohaselt järgm...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga