Raplamaa kooliteatrid on ühtehoidev perekond

teater

Aprilli alguses toimusid Rapla Vesiroosi gümnaasiumis Rap­lamaa kooliteatrite teatripäevad. Kokku tuli 165 osalejat, kes jagunesid eri vanuseastmetes 19 truppi.

Esimesel päeval vaadati ära kõik etendused ja tagasisidet jagas Innustav Kogu koosseisus: Mikk Jürjens, Maili Metssalu, Kristjan Jung ja Rita Triinu Peussa. Vabariiklikele festivalidele otsustati maakonda esindama saata Kivi-Vigala näitlejahakatised, Kivi-Vigala Lavarebased ja Rapla teatristuudio Ega Vist ühisgümnaasiumi trupp. 3 truppi said eripreemiad: Rapla teatristuudio Ega Vist VG pisikesed, Järvakandi noorteteater ja Rapla Loomeruumi vanem rühm. Samuti toodi esile parimate näitlejatena Rapla VG-st Liis Kruuv ja Kadi-Triin Varik, ÜG-st Markus Bachmann ja Kivi-Vigala PK-st Kärt Kukk. Veel anti välja 9 näitleja eripreemiat säravatele tähtedele. Ka trupid jagasid oma eripreemiaid lemmikutele.
Teisel päeval toimusid osalejatele õpitoad, mida viisid läbi Tiina Mölder (tantsuteater ja liikumine), Mikk Jürjens (näitlejameisterlikkus), Maili Metssalu (loovtegevused ja mängud) ja Ragnar Toompuu (impromängud).

Krista Olesk/ foto: erakogu
Loe pikemalt 20. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga