Raplamaa JK sai tabelisse teise võidu

jalgpall

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis kohtus Raplamaa JK meeskond võõral väljakul Pärnu JK Vapruse esindusega.

Tugevas vihmas ja tuules alanud mäng kulges alguses tempokalt ja väravavõimalusi tekkis mõlemal poolel. Raplamaa JK jaoks oli ohtlik olukord, kui vasturünnakul pääses vastasmängija vasakult äärelt läbi ja murdis trahvikasti, järgnenud löök maandus väravapostis ja veeres sealt napilt üle otsajoone. Poolaja teises pooles pääses aga Raplamaa JK võrdsem tehniline ja füüsiline paremus maksvusele ja Kaupo Kantsik viis külalised 25. minutil kauni löögiga juhtima.

Taavi Tüvist, treener / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga