Raplamaa JK sai tabelisse teise võidu

jalgpall

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis kohtus Raplamaa JK meeskond võõral väljakul Pärnu JK Vapruse esindusega.

Tugevas vihmas ja tuules alanud mäng kulges alguses tempokalt ja väravavõimalusi tekkis mõlemal poolel. Raplamaa JK jaoks oli ohtlik olukord, kui vasturünnakul pääses vastasmängija vasakult äärelt läbi ja murdis trahvikasti, järgnenud löök maandus väravapostis ja veeres sealt napilt üle otsajoone. Poolaja teises pooles pääses aga Raplamaa JK võrdsem tehniline ja füüsiline paremus maksvusele ja Kaupo Kantsik viis külalised 25. minutil kauni löögiga juhtima.

Taavi Tüvist, treener / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga