9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: AVIS Rapla lõpetas põhihooaja võidukalt

FOTOD: AVIS Rapla lõpetas põhihooaja võidukalt

Teisipäeval, 06.04.2016, toimus Sadolin Spordihoones AVIS Rapla meeskonna Alexela Meistriliiga põhihooaja viimane mäng. Kodusaalis mänginud Rapla meeskond võõrustas täismaja ees Pärnu Sadama meeskonda. Raplakad läksid mängule vastu teadmisega, et kui soovitakse põhihooaeg lõpetada kolmandana tuleb esiteks kodusaalis Pärnut kindlalt võita ning loota, et Valga meeskond suudab kodus parem olla TLÜ/Kalevist.

Mõlemad meeskonnad alustasid esimest veerandaega tagasihoidlikult, esimesena sai käevalgeks Rapla, kuid seda alles kolmandal mänguminutil, kui Maurice Kemp tabas viske koos veaga. Seejärel sai ka Pärnu oma mängumasina tööle ning vaikselt kuid kindlalt hakati kodumeeskonnaga vahet suurendama. Esimese veerandaja lõpuks juhtis Pärnu 17-10.

Teise veerandaja alguses võis nii mõnigi pealtvaataja tunda, et Pärnu läheb oma teed ning Rapla meeskond ei saagi täismaja publiku ees oma mängu käima, kuid vahetusest sekkunud Devin Brooksil olid teised plaanid. Rünnakule teravust lisanud ning ilusaid sööte jaganud Brooks aitas kiirelt meeskonna käima. Kui neli minutit enne teiseveerandaja lõppu oli seis viigis 29:29, siis poolaja lõpuks juhtis Rapla meeskond 43:30. Tagantjärgi võibki öelda, et teine veerandaeg kujunes mängu pöördepunktiks.

Kuigi kolmandal veerandajal suutis Pärnu meeskond hetkeks vahe mängida viie punktiliseks, oli kodumeeskonnal alati vastus olemas ning neljanda veerandaja alguseks juhiti 64:48. Viimasele veerandajale 16-punktilises paremuses vastu läinud Rapla meeskond enam vahet tagasi mängida ei lasknud ning seega põhihooaja viimasest mängust kindel 77:61 võit.

Seega tegi Rapla meeskond kõik endast oleneva, et põhiturniir lõpetada kolmandana, kuid kuna TLÜ/Kalev võitis võõrsil Valga meeskonda, lõpetati 2015-16 Alexela Meistriliiga põhihooaeg neljandal kohal. AVIS Rapla vastaseks play-offides on Rakvere Tarvas, kellega eelmine aasta mindi vastastikku pronksikohtumises.
Lõpetuseks soovib AVIS Rapla tänada kõiki inimesi, kes tulid eile saali rahvariietes, see meeleolu saalis oli sõnades seletamatu. Saime kindlasti väärt pildi 2017. aasta AVIS Rapla ja Rapla maakonna kalendrisse.

Rapla KK / foto: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare