6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSAvis Rapla meistriliiga poolfinaalis!

Avis Rapla meistriliiga poolfinaalis!

Eile, 26.04.16, toimus Alexela Korvpalli Meistriliiga veerandfinaalide raames neljas kohtumine AVIS Rapla ja Rakvere Tarva vahel. AVIS Rapla meeskond läks mängule vastu ,olles võidu kaugusel poolfinaalist. Etteruttavalt võib öelda, et pärast pingelist mängu Kastan Arenal oleme jõudnud nelja parema meeskonna sekka.  Tänase päeva seisuga on poolfinaali jõudnud koos AVIS Raplaga TLÜ/Kalev ja Tartu Ülikool/Rock, täna võib oma koha kindlustada BC Kalev/Cramo, kes on poolfinaalist võidu kaugusel.  Just Valga ja Cramo vastasseisust selgub meeskond, kellega alustame järgmine nädal teist aastat jutti poolfinaalseeriat.

Mängu käigust:
Mängu alustas paremini Rakvere Tarva meeskond, kes läks kiirelt 7-0 juhtima, suuremast ehmatusest üle saanud, hakkasid kukkuma ka meie meeskonna visked. Meeskond oli esimesel veerandajal lausa nii resultatiivne, et kaheksa minutiga visati 28 punkti, Tarva 24 vastu.

Järgmised kümme minutit jätkusid punkt-punktis ning kumbki meeskond ei suutnud vahet kasvatada suuremaks kui kuus punkti. Poolajale mindi vastu Rapla meeskonna eduseisus 41:46.

Teine poolaeg algas Rapla meeskonna domineerimisel, kiirelt kasvatati vahe kahekohaliseks ning kolmanda veerandaja lõpuks juhtisime lausa 14 punktiga. Rakvere ei andnud alla ning kodupubliku toel suudeti järgmise üheksa minutiga vahe tagasi mängida ning 40 sekundit enne lõppu oli seis viigiline 78:78.  Pingeliseks kujunenud lõpu suutis enda kasuks pöörata siiski Rapla meeskond, kes tänu Indrek Kajupanga ja Maurice Kempi vabavisetele võttis lõpuks 78:81 võidu. Seega kui eelmine aasta suutsime Rakvere alistada pronksimängus siis see aasta jätsime suure rivaali selja taha juba veerandfinaalides.

Meie meeskonna parimana viskasid 19 punkti Devin Brooks ja Maurice Kemp, neid toetas 14 punktiga meeskonna kapten Indrek Kajupank.

Rapla KK / foto: Siim Solman

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare