13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKadi võimlejad olid festivalil edukad

Kadi võimlejad olid festivalil edukad

Pühapäeval, 17. aprillil toimus Tartus A Le Coq spordimajas Eesti Spordiseltsi Kalev võimlemisfestival „Kauni rühiga ellu”. Kadi võimlejad osalesid mini- ja noorteklassi arvestuses.

Pikal võistluspäeval esitati kümneliikmelisele žüriile hindamiseks kokku 50 võistluskava. Iga rühma hinnati kümnepallisüsteemis ning auhindadeks olid kuld-, hõbe- ja pronksplaadid.
Rapla Vesiroosi gümnaasiumi 1.-3. klassi tüdrukud esitasid oma esimesel suurel võistlusel kava „Kelmikad lilleprintsessid”. Kava autorid on Kadi võimlejad Gerda Metsallik, Gerda Saks, Triin Satsi, Riin Satsi ja Agnes Palandi, kes ise osalesid võistlusel noorteklassis. Treener Kadi Saksa toel valminud kavasse on pikitud mitmed keerukad võimlemiselemendid ja -kombinatsioonid. Žürii andis väikestele printsessidele hindeid 8-st 10-ni, mis kokku andis summaks 88 punkti ja auhinnaks hõbeplaadi.
Noorteklassis osales Kadi võimlejate rühm, mis on kokku pandud Rapla Vesiroosi gümnaasiumi, Rapla ühisgümnaasiumi ning Valtu põhikooli 6.-8. klassi tüdrukutest. Selle hooaja võistluskava „Olen hoitud!” loojateks on Kadi võimlejate vilistlane Kärolin Rohumäe ja treener Kadi Saks. Sügava sisuga ja emotsionaalne kava liigutas žüriid ja pani hetkeks vaikima kogu suure saali.
Žürii andis esitusele kokku 99 punkti, mis oli ühtlasi ka võistluse suurim kogusumma. Auhinnaks loomulikult kuldplaat

Karin Moisar / foto: erakogu
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare