Kas maanteeameti Rapla büroo hakkab uksi koomale tõmbama?

0
ark

Maanteeamet Rapla teenindusbürood veel sulgema ei hakka, kuid päevakorral on kolimine ja töötajate vähendamine.

Maanteeameti peadirektori asetäitja liiklusohutuse ja ühistranspordi alal Meelis Telliskivi sõnul on hirm, et Rapla teenindusbüroo suletakse, ennatlik ning kui midagi muutma hakatakse, antakse sellest koos põhjendustega teada.
Küll ütles ta, et maanteeametil ei ole otstarbekas omada kahte hoonet. Praegu asub maanteeameti esindus (ja teedevaldkond) Viljandi maantee 92 ning teenindusbüroo ja liiklusregistri toimingud Savi tänav 4. Tulevikus on plaanis esindus ja liiklusregistri büroo kokku kolida, nagu on eelnevatel aastatel tehtud Kuressaares, Kärdlas, Haapsalus ja Paides ning plaanitakse sel aastal teha veel Viljandis.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest