13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
ArtikkelMaamessi esimesel päeval Raplamaa ettevõtetega

Maamessi esimesel päeval Raplamaa ettevõtetega

Maamess on hoomamatult suur. Sellest kõneleb nii lähiümbruses asuvatele tänavatele parkinud autode arv kui ka väljapanekute hulk.

Kõik, kes on seal aastate jooksul käinud, teavad, et korraliku ülevaate saamiseks ei piisa poolest päevast. Tõenäoliselt mitte ka ühest tervest päevast. Seetõttu vältabki Maamess Tartu Näituste messikeskuses kolm päeva.
Alguse sai see neljapäeval, 21. aprillil ning kestis laupäevani. Väljapanekutega osalenud firmadele ja asutustele sai mess alguse juba varem – eksponaate hakati paika sättima esmaspäeval. Et kogu mastaapset üritust enda jaoks raamidesse panna, leidsid Raplamaa Sõnumid, et püüaks tähelepanu pöörata vaid nendele väljapanekutele, mis seostuvad otseselt Rapla maakonnaga. Ka see ei olnud hõlpsalt täidetav ülesanne. Luureinfo põhjal võis aimata, et messil on väljas vähemalt üheksa Rapla maakonnas tegutsevat ettevõtet. Osa neist esimest korda, teised juba pikema Maamessi kogemusega.
Päeva lõpuks ei jõudnudki nende kõigiga juttu teha. Mõne juurde siiski jõudsime. Üks messil väljas olnud Rapla maakonnas tegutsevatest ettevõtetest oli AS A.K.K. Firma kontor asub Märjamaal ning tegevusalaks võib pidada laias laastus rasketehnikat. Nende veebisaidilt selgub, et ettevõte tegeleb muude tööde seas karjääri-, ehitus- ja sadamatehnika müügi ning mootorsõidukite tehnilise hooldusega. Maamessil olid nad väljas minilaadurite, rataslaadurite ja ekskavaatoritega.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare