Miss Raplamaa 2016 Nele Randpere ja esimene printsess Victoria Tkatš

0
miss raplamaa

Laupäeval kuulutati Sadolini spordihoones välja Miss Raplamaa 2016, kelle pead ehtis õhtu lõpul särav kroon. Raplamaa kauneimaks valiti missikandidaat number 8 Nele Randpere. I printsessiks sai ja ühtlasi pälvis pressimissi tiitli missikandidaat number 10 Victoria Tkatš.

Nele Randpere on 20-aastane Rapla tüdruk, kes õpib Tallinna Ülikoolis teisel kursusel eripedagoogikat. Tema ainsad hobid on terve elu olnud tantsimine ning iluvõimlemine – nendega on ta kokku tegelenud 14 aastat. Lisaks Miss Raplamaa 2016 tiitlile oli ta JCI Rapla, Rapla Squashi klubi, Free Flow Studio, Marc & Andre, Rapla Rotary klubi, Rapla Ettevõtjate Ühingu lemmik ning Miss Graatsia 2016, Selveri miss ning Miss G4S 2016.
Victoria Tkatš on 17-aastane Alu neiu, kes õpib Rapla ühisgümnaasiumi 11R klassis. Ka tema hobiks on tantsimine, peamiselt hip-hop, millega ta on tegelenud viimased neli aastat. Lisaks I printsessi tiitlile sai ta HIT FM-i missiks, ööklubi Madhouse lemmikuks, Tervise missiks, YU Magazine lemmikuks, Tradehouse’i lemmikuks, kossumissiks ning pressimissiks.
Otsustasin alles laupäevasest üritusest toibuvaid tüdrukuid mitte liialt piinata ja esitasin neile vaid mõned lihtsad küsimused. Küsimuste abil tulevad ehk välja mõned neiude põhimõtted ning muu vahva ja tore nende isiksuse kohta.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest