FOTOD: Raplamaa JK tunnistab kolmandas liigas vaid võite

jalgpall

Raplamaa JK on Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis võitnud kõik kolm mängu. Sealjuures ei ole lastud endale lüüa ainsatki väravat.

Raplamaa JK väravate vahe on praegu 8:0! Viimati alistasid nad reede, 29. aprilli õhtul Läänemaa JK Haapsalu 1:0.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 4. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: 1200 noort jalgpallurit – nii palju pole Ra... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Laste jalgpallis tuleb sagedamini ette mängusituatsioone, mida täiskasvanute jalgpallis harva kohtab. Selles võis mö...
FOTOD: Kristjan Nõuliku tabamus andis Raplamaale t... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Möödunud nädalal sai Rapla ühisgümnaasiumi staadioni muru kõvasti vatti. Kolmapäeva hommikust laupäeva õhtuni toimus...
Kabala kooli juures avati sõprusmänguga jalgpalliv... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Neljapäeval, 3. augustil avati Kabala lasteaed-põhikooli juures korraliku murukattega jalgpalliväljak. Eelmine väljak...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga