Rapla maakonna aasta ema 2016 on Anneli Ülemaante

aasta ema

Igal aastal emadepäeva eel valitakse Raplamaa aktiivsete emade seast üks, kes pärjatakse aasta emaks. Iga Rapla maakonna vald esitab oma kandidaadi ja sel aastal, 19 aasta jooksul teist korda, osutus võitjaks Vigala valla ema.

Kandidaadiks sobivad tunnustamisürituse statuudi kohaselt vähemalt kahe lapse emad, kes tegutsevad silmapaistvalt oma töö või loomingu alal ja kes oma isiksusega rikastavad nii oma lapsi kui ka teisi enda ümber. Iga vald saab esitada vaid ühe kandidaadi ja see kandidaat ei tohi olla saanud varem Raplamaa aasta ema maakondlikku tiitlit.
Juba viiendat aastat on maakonna aasta ema tunnustamisüritust korraldanud MTÜ Ettevõtlikud Naised Rap­lamaal koostöös maakonna valdade ja maavalitsusega. Sel korral viidi üritus läbi Kohila vallas Hageris. Kuna üritust korraldatakse rotatsiooni korras, on järgmise aasta tunnustamisüritus Käru vallas. Nii saab iga vald osaleda korraldamise protsessis.

Rapla maakonna valdade aasta ema aunimetuse saajad
Käru vald – Mari Vest
Järvakandi vald – Helen Vesik
Kohila vald – Maiu Kangur
Rapla vald – Pilvi Pärnapuu
Vigala vald – Anneli Ülemaante
Kaiu vald – Tiina Raba
Juuru vald – Milvi Karen
Märjamaa vald – Pille Meresmäe
Raikküla vald – Katrin Grichin
Kehtna vald – Tiina Satsi

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 11. mai Raplmaa Sõnumitest

Samal teemal

Aasta ema Heili Burmeister: Mulle väike kogukond... „Ära tuli! Ära tuli!“ hõiskas Riina Kalvet rõõmsalt, kui öeldi välja, et Rapla maakonna aasta ema on Heili Burmeister Käru vallast. Järgmisel aasta...