14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSMilline mäng, milline lõpp!

Milline mäng, milline lõpp!

Neljapäeval, 12.05, tegid AVIS Rapla ja TLÜ/Kalev Audentese Spordihallis algust kolme võiduni mängitava pronksiseeriaga.  Põhihooaja kolmas TLÜ/Kalev ja AVIS Rapla, kes lõpetas Alexela Korvpalli Meistriliiga põhihooaja neljandana, olid käesoleval hooajal kohtunud neljal korral, millest mõlemal meeskonnal oli ette näidata kaks võitu ning kaks kaotust.

Mängu käigust: AVIS Rapla alustas esimest pronksiseeria mängu resultatiivselt, näidates head tabavust ning meeskondlikku ründemängu, jäädes samal ajal pisut hätta vastaste pidurdamisega kaitses. Rünnakule orienteeritud ja kõrgeskoorilise esimese veerandi võitis TLÜ/Kalev 26:22.
Teine neljandik mängupildis olulist muutust ei toonud, mõlemad meeskonnad oli rünnakul efektiivsed ning otsustavat vahet kummalgi meeskonnal sisse mängida ei õnnestunud.  Heaks märgiks AVIS Rapla poolt vaadatuna oli see, et esimese veerandaja kaotusseis suudeti tagasi mängida ning poolajale mindi vastu viiepunktilises eduseisus 46:41.
Kolmandal veerandil jätkus kohamängudele omane pingeline tõusude ja mõõnadega heitlus. Hetkeks säravate kiirrünnakute toel suisa seitsme punktiga juhtinud Rapla meeskond ei suutnud ikkagi mängu sajaprotsendiliselt enda kasuks pöörata. Viimasele veerandajale mindi vastu kõigest kahepunktilises eduseisus 62:60

Viimasest veerandist kujunes täielik korvpallisõprade maiuspala! Veerandaja alguses jätkus võrdsete meeskondade heitlus ning kui mängida jäi 17 sekundit oli mänguseis viigis 80:80. Seejärel oli resultatiivne TLÜ/Kalevi liider Berhmanemeskel, kes tabas keskpositsiooniviske, viies kodumeeskonna kaks sekundit ennem mängu lõppu kahe punktiga juhtima. Sarnaselt viimasele omavahelisele põhihooaja mängule tundus, et Berhmanemeskel on see, kes otsustab mängu saatuse, kuid õnneks mitte! AVIS Raplal oli oma vastus olemas! Nimelt tabas Devin Brooks viimasel sekundil ümberpöördelt kolmese, mis tähendas, et esimese pronksiseeria kohtumise võitis AVIS Rapla ühe punktiga, 83:82. Emotsioonid olid rohkem kui ülevad ning sõnadesse on seda keeruline panna.

Tänaseks ei tohi aga unustada, et tegemist oli esimese sammuga pronksi suunas. Möödunud aasta saavutusele on võimalik veel üks sammuke lähemale jõuda juba pühapäeval kodus!

Rapla KK / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare