Raplamaa JK jätkab hooaega võidulainel

Viis mängu peetud. Viis võitu kirjas. Nõnda stabiilselt on Raplamaa JK alustanud Eesti meistrivõistluste hooaega kolmanda liiga läänetsoonis.

Pole kellelegi saladus, et meeskond sihib liigavõitu ja edasipääsu kõrgemale astmele. Seni on seda plaani täidetud sajaprotsendiliselt. Viimati alistati Rapla ühisgümnaasiumi staadionil tulemusega 4:1 Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskond.
Hooaja laitmatu algus siiski liigatabelis esikohta ei taga. Ka FC Nõmme United II on seni kõik mängud võitnud. Eelise annab neile see, et nemad on pidanud kuus mängu ning saanud ka kuus võitu. Järgmises voorus ongi Raplamaa JK vastane just FC Nõmme United II. Mäng peetakse pühapäeval, 22. mail Männiku kunstmuruväljakul.
Viimase mängu pidas Rap­lamaa JK laupäeva, 14. mai õhtul koduväljakul Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskonna vastu. Enne avavilet võis aimata, et kodumeeskond on selles vastasseisus favoriit. Ajax II oli seni kogunud neli kaotust ja ühe viigi ehk kokku ühe punkti. Mängu algus näitas kätte, et jõuvahekorrad on tõesti Raplamaa JK kasuks. Juba kolmandal minutil asuti 1:0 juhtima, kui värava lõi Hendrik Väli.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga