Raplamaa JK jätkab hooaega võidulainel

Viis mängu peetud. Viis võitu kirjas. Nõnda stabiilselt on Raplamaa JK alustanud Eesti meistrivõistluste hooaega kolmanda liiga läänetsoonis.

Pole kellelegi saladus, et meeskond sihib liigavõitu ja edasipääsu kõrgemale astmele. Seni on seda plaani täidetud sajaprotsendiliselt. Viimati alistati Rapla ühisgümnaasiumi staadionil tulemusega 4:1 Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskond.
Hooaja laitmatu algus siiski liigatabelis esikohta ei taga. Ka FC Nõmme United II on seni kõik mängud võitnud. Eelise annab neile see, et nemad on pidanud kuus mängu ning saanud ka kuus võitu. Järgmises voorus ongi Raplamaa JK vastane just FC Nõmme United II. Mäng peetakse pühapäeval, 22. mail Männiku kunstmuruväljakul.
Viimase mängu pidas Rap­lamaa JK laupäeva, 14. mai õhtul koduväljakul Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskonna vastu. Enne avavilet võis aimata, et kodumeeskond on selles vastasseisus favoriit. Ajax II oli seni kogunud neli kaotust ja ühe viigi ehk kokku ühe punkti. Mängu algus näitas kätte, et jõuvahekorrad on tõesti Raplamaa JK kasuks. Juba kolmandal minutil asuti 1:0 juhtima, kui värava lõi Hendrik Väli.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga