Maakonna meistriks korvpallis krooniti Fortium Ehitus Kohila

korvpall

Laupäeval, 21. mail jõudsid Valtu spordihoones lõpule Rapla maakonna meistrivõistlused korvpallis. Meistriks krooniti Fortium Ehitus Kohila, kes alistas finaalis kindlalt Rapla KK 89+ tulemusega 97:51.

Kokku võttis Rapla maakonna meistrivõistlustest osa seitse meeskonda, kes olid jaotatud kahte alagruppi. Ühes oli neli ja teises kolm meeskonda. Alagruppides mängisid kõik võistkonnad omavahel kaks korda läbi. Mõlema alagrupi kaks paremat pääsesid poolfinaalidesse. Esimeses poolfinaalis alistas Rapla KK 89+ tulemusega 97:61 Juuru I meeskonna. Teises poolfinaalis oli Fortium Ehitus Kohila parem BC Raplast skooriga 94:81. Kolmanda-neljanda koha matšis võitis Juuru I napilt 87:85 BC Rapla.
Play-off’i parimaks mängijaks valiti Erik Luts (Fortium Ehitus Kohila). Kohila meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Kaur Heinaru. Teises finaalis mänginud meeskonna parimaks mängijaks valiti Ivar Ruubel.

Siim Jõgis

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...
FOTOD: Avis Utilitas Rapla kindlustas koha poolfin... Esmaspäeval, 17. aprillil kohtus Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond kolmandas veerandfinaalseeria mängus kodusaalis BC Valga/Valka Maks&Moorits...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga