Miikaeli Ühendus rajab Kohila mõisasüdamesse haridus- ja kultuuripargi

kohila

MTÜ Miikaeli Ühendus hakkab korrastama Kohila mõisa talli-tõllakuuri, et võtta see kasutusse Kohila mõisakooli õppehoonena.

Kohila vallavalitsuse, Kohila mõisakooli pidaja MTÜ Miikaeli Ühendus ja sihtasutuse (SA) Meie Pärand esindajad allkirjastasid möödunud neljapäeval Kohila mõisa talli-tõllakuuri ees koostööleppe, et ühendada jõupingutused Kohila mõisasüdamesse haridus- ja kultuuripargi rajamiseks. Sealhulgas võtab Miikaeli Ühendus kasutusvaldusesse vallale kuuluva Kohila mõisa talli-tõllakuuri eesmärgiga see korrastada ja võtta kasutusse Kohila mõisakooli õppehoonena.

Vivika Veski / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 25. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Mõisakool tutvustab lasteaedadele kristlikke tradi... Kohila mõisakooli jaoks on jõuludel veidi erilisem tähendus kui paljude teiste koolide jaoks. Kristlikke traditsioone kandev kool on oma lühikese ea j...