Järvakandis selgusid maakondliku Laulukarusselli võitjad

2
laulu karusell

Kes on sellel aastal parimad laululapsed, selgitati välja emadepäevaeelsel kontserdil Järvakandi kultuurihallis. Finaalis esines 18 noort lauljat.

Sel aastal korraldas maakondlikku Laulukarusselli Järvakandi kultuurihall. Esmalt oli 14. aprillil eelvoor, kuhu pääsesid valdade kohalike laulukarussellide paremad, kokku 60 last. 7. mai finaali pääses igast vanusegrupist (vanusegruppe oli kuus) kolm lauljat.
Finaalis tuli igaühel neist esitada kaks laulu. Noori lauljaid saatis bänd koosseisus Thea Paluoja (klahvpillid), Vahur Vessart (kitarr), Toivo Nilson (bass), Marek Lillemägi (trummid).
Lauljaid hindas žürii, kuhu kuulusid muusikapedagoog, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia jazzmuusika ja koolimuusika lektor Sirje Medell (tema õpilane on olnud ka Jüri Pootsmann) ning Piret Vessart, Kersti Uiboupin ja Sälli Sedrik.
Ehkki finaalis kuulutati välja kõigi kuue vanuserühma võitja, lähevad neist ETV saatesarja „Laulukarussell“ vaid kolme vanuserühma (II, III, IV) võitjad

Raplamaa Sõnumid / foto: Aare Hindremäe
Loe pikemalt 11. mai Raplmaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Kurb lugeda
Külaline
Kurb lugeda

Alles see oli,kui kiitsite oma küla poiss Pootsmanni. Puhusite juuksed püsti ja tulemus-ümmargune null! Asi selles, et lapsi ei tohi noorelt lollitada. Vanas eas on neil siis väga raske selles ühiskonnas elutseda. Nii,et võtkem õppust, enne kui on hilja. 1

Tere Tali
Külaline
Tere Tali

Pootsmann võitis Eesti Laulu ja esindas Eestit Eurovisioonil, mis siin halvasti läks? https://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_Eurovisiooni_lauluv%C3%B5istlusel Ei maksa asja nii mustades värvides vaadata. 1