Maakonna meistriks korvpallis krooniti Fortium Ehitus Kohila

0
korvpall

Laupäeval, 21. mail jõudsid Valtu spordihoones lõpule Rapla maakonna meistrivõistlused korvpallis. Meistriks krooniti Fortium Ehitus Kohila, kes alistas finaalis kindlalt Rapla KK 89+ tulemusega 97:51.

Kokku võttis Rapla maakonna meistrivõistlustest osa seitse meeskonda, kes olid jaotatud kahte alagruppi. Ühes oli neli ja teises kolm meeskonda. Alagruppides mängisid kõik võistkonnad omavahel kaks korda läbi. Mõlema alagrupi kaks paremat pääsesid poolfinaalidesse. Esimeses poolfinaalis alistas Rapla KK 89+ tulemusega 97:61 Juuru I meeskonna. Teises poolfinaalis oli Fortium Ehitus Kohila parem BC Raplast skooriga 94:81. Kolmanda-neljanda koha matšis võitis Juuru I napilt 87:85 BC Rapla.
Play-off’i parimaks mängijaks valiti Erik Luts (Fortium Ehitus Kohila). Kohila meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Kaur Heinaru. Teises finaalis mänginud meeskonna parimaks mängijaks valiti Ivar Ruubel.

Siim Jõgis