Raplamaa JK jätkab hooaega võidulainel

0

Viis mängu peetud. Viis võitu kirjas. Nõnda stabiilselt on Raplamaa JK alustanud Eesti meistrivõistluste hooaega kolmanda liiga läänetsoonis.

Pole kellelegi saladus, et meeskond sihib liigavõitu ja edasipääsu kõrgemale astmele. Seni on seda plaani täidetud sajaprotsendiliselt. Viimati alistati Rapla ühisgümnaasiumi staadionil tulemusega 4:1 Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskond.
Hooaja laitmatu algus siiski liigatabelis esikohta ei taga. Ka FC Nõmme United II on seni kõik mängud võitnud. Eelise annab neile see, et nemad on pidanud kuus mängu ning saanud ka kuus võitu. Järgmises voorus ongi Raplamaa JK vastane just FC Nõmme United II. Mäng peetakse pühapäeval, 22. mail Männiku kunstmuruväljakul.
Viimase mängu pidas Rap­lamaa JK laupäeva, 14. mai õhtul koduväljakul Lasnamäe Ajaxi duubelmeeskonna vastu. Enne avavilet võis aimata, et kodumeeskond on selles vastasseisus favoriit. Ajax II oli seni kogunud neli kaotust ja ühe viigi ehk kokku ühe punkti. Mängu algus näitas kätte, et jõuvahekorrad on tõesti Raplamaa JK kasuks. Juba kolmandal minutil asuti 1:0 juhtima, kui värava lõi Hendrik Väli.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. mai Raplamaa Sõnumitest