14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplasse tuleb korvpallimuuseum

Raplasse tuleb korvpallimuuseum

Rapla vald korraldas teist aastat kaasava eelarve hääletuse, kus valla kodanikud said anda oma hääle väljapakutud ideede poolt. Enim hääli kogunud idee realiseerimiseks eraldatakse valla eelarvest 30 000 eurot.

Kokku oli sel aastal hääletamiseks välja pakutud seitse ideed ning kõige suurema rahva poolehoiu pälvis esimese korvpallimuuseumi loomine Eestisse, Raplasse. Selle poolt anti 201 häält.
Korvpallimuuseum on kavandatud Rapla korvpallikooli võimla juurdeehitisse ning selle eesmärk on eksponeerida Rapla ja Eesti korvpalliajalugu ja saavutusi.
Suurem osa väljapakutud ideedest olidki spordiga seotud ja rahvas neid ka eelistas. Teisele kohale jäi (176 häält) Rapla multifunktsionaalne miniväljak Vesiroosi gümnaasiumi juures, kus saaks harrastada korv-, jalg-, võrkpalli, saalihokit, tennist jm, ning kolmandale kohale 123 häälega välijõusaal turnimisredelite ja -torudega samuti Vesiroosi gümnaasiumi spordiväljakule.
Üldse hääletas 389 vallakodanikku, neist 328 elektrooniliselt ning 61 inimest andis oma hääle raamatukogudes või vallamajas. Iga inimene sai hääle anda kuni kolmele ideele. Eelmisel aastal osales kaasava eelarve hääletusel 134 inimest vähem ehk 255 vallakodanikku.

Raplamaa Sõnumid

7 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare