Kadi võimlejad said 15

Laupäeval, 21. mail tähistasid Kadi võimlejad oma 15. sünnipäeva. Treener Kadi Saksa juhendamisel tegelevad rühmvõimlemisega Kehtna, Rapla, Märjamaa, Juuru, Kaiu, Raikküla, Käru ja Järvakandi valla lapsed ja noored.

Koolides ja lasteaedades tegutsevatele rühmadele lisaks on loodud rühmad Kaerepere põnniklubi mudilastest, Kadi võimlejate vilistlastest ning lastevanematest. Kevadkontserdi kava pandi kokku selle hooaja võistlus- ja esinemiskavadest ning varasematest lemmikutest.

Karin Moisar / foto: Pille Riin Pettai
Loe pikemalt 1. juuni Raplamaa Sõnumitest

 

Samal teemal

Kadi võimlejad võitsid kuldplaadi 22. aprillil toimus Tartus A Le Coq spordimajas võimlemisfestival „Kauni rühiga ellu”. Festivali eesmärk on arendada kauneid liikumisharjumusi ning...
Treener Kadi Saks teeb spagaati, tirelit ja nalj... Kadi Saks on eeskujuks ja juhendajaks paljudele maakonna lastele ja noortele. Tema nõudliku ja kindla, kuid sõbraliku käe all kasvavad andekad rühmvõi...
Kadi võimlejad olid festivalil edukad Pühapäeval, 17. aprillil toimus Tartus A Le Coq spordimajas Eesti Spordiseltsi Kalev võimlemisfestival „Kauni rühiga ellu”. Kadi võimlejad osalesid mi...